Faber Acoustical Forum

Faber Acoustical iOS Apps => IOScope => Topic started by: johnny on November 26, 2012, 01:09:16 PM

Title: IOScope settings
Post by: johnny on November 26, 2012, 01:09:16 PM
I have a couple questions:

I was trying to calibrate IOScope, and the units used to be volts RMS, and now they are Pa RMS. The only option I see are FS and Pa in the calibration setting. How do I change the units back to volts?

Also, do I limit a frequency sweep to a certain bandwidth? I don't want to send damaging signals to my midrange.

John
Title: Re: IOScope settings
Post by: FaberAST on December 03, 2012, 10:04:25 AM
John,

To see units other than FS and Pa, please ensure that you are working with an input source other than the built-in microphone.

IOScope does not currently support arbitrary band limits on the built-in frequency sweep (i.e. it is a full bandwidth sweep).

Ben