Faber Acoustical Forum

Faber Acoustical Products for Mac => Electroacoustics Toolbox => Topic started by: jamboken77 on August 07, 2008, 03:47:06 AM

Title: RT60
Post by: jamboken77 on August 07, 2008, 03:47:06 AM
Hello all,

Is it possible to measure RT60 using  Electroacoustics Toolbox? I really can't figure out how it can be done easily if it is possible.
Any help would be much appreciated.

Cheers
Title: Re: RT60
Post by: FaberAST on August 07, 2008, 12:12:25 PM
There is not yet a direct way to measure RT60 in Electroacoustics Toolbox. For now, you would need to export the impulse response and use some other software package to compute RT60 for you.

Ben